sommardagarna som inte räcker till

Hej, min bloggning suger rent ut sagt. Men jag vill inte sitta inne alla dessa sommardagar som varar några dagar om året? nejnej! Och vad har jag gjort då ska jag skriva lite om.
 
Fredag: Först blev det go mat och sedan den klassiska efterrätten jordgubbar och grädde. Efter det drog jag på mig mina ballerina och for till Linda tilsammans med Ottilia, där tog vi oss en promenad till skolan för att återuppleva en hel massa bra minnen men även en stor hög dåliga, anyway. Sedan gick vi de tre km hem till mig där vi såg American Pie tills strömmen for och åskan kom. Så vi tände några ljus och bara mös, klockan tickade och helt plötsligt var den tiominuter över tolv, så tjejerna sov över.
 
Lördag och Söndag: chillade jag, solade, umgicks och bara hade det allmänt bra. PRECIS som man ska hare på sommaren, gött!
 
Måndag: Vaknade upp klockan halv elva, packade ned min bikinii, handuken och solbrillorna. Satte mig i bilen och riktinigen gick mot Wilmas stuga just vid havet. Tilsammans med mina fina vänner, Moa & Wilma hoppade vi i den trettio gradiga turkosa poolen. Vilket kändes mer än bra, där spenderade jag hela min dag och kväll, med en massa go mat, båtkörning, solning, poolbad, tårta, mobilbilder, kubb, glada tjejer och en massa skratt vilket gjorde dagen till den bästa sommardagen på länge.
 
Tisdag (ikväll): Vaknade tio, fixade mig lite och drog iväg på shopping i Luleå. Fick hem mig en väska, en orange tubtopp, ett rosa skal och en helt vanlig vit baströja. Dessutom var både tubtoppen och baströjan på REA, så fick bådatvå för endast åttionio kronor. Åt lunchbuffe på Waldorfs, åkte hem, landade utanför dörren fem minuter över åtta, böt om och drog till Ottilia tilsammans med Linda än en gång, vi drog till millas och köpte glass och sedan traskade vi hem i det halv kalla vädret, när vi nästan var hemma så såg vi att Josse och Agge satt i husvagnen så vi hoppade in där, spelade spel, lyssnade på musik och dog av skratt ända till klockan slog halv tolv då jag landade hemma igen.
 
Blev alltför mycket text nu, men kändes skönt och skriva av sig, ciao!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback