I'm texting you all the time, but you never anwers

Foto: Jag / Modell: Linda
 
Hej! Min blogg ligger i skuggan, den uppdateras då jag känner för det och har något intressant att skriva. Annars så njuter jag av sommaren, badar, solar, äter jordgubbar, skrattar, umgås med mina vänner, shoppar, trycker i mig glass, fotar och detta är bara en bråkdel av allt denna sommar erbjudit. Den har också erbjudit ett rent ut sagt skitväder, men vissa soliga dagar har vi haft.
 
 

GRATTIS världens bästa fjortis

Idag fyller en av mina bästavänner år, grattis vännen!
 
Du är superfin, knasig, snygg, rolig, bäst och allmänt störd ibland! ♥ loveuuuu

Piteå Havsbad

Några från dagen, kött, trampcykel och en massa somrig musik.
 
Började med packa ned lite kläder och sånt, hoppade in i husbussen tilsammans med moder, fader, en hel hög hundar och Linda. Vi rullade mot Piteå där vi började med shopping, där hittade jag mig en orange mjukisdress från cubus 160 :- REA! och ett par sikken snygga svarta jeans, smäääälter!
 
Imorgon, tidig uppstigning för att fotografera hundutställningen.

sommardagarna som inte räcker till

Hej, min bloggning suger rent ut sagt. Men jag vill inte sitta inne alla dessa sommardagar som varar några dagar om året? nejnej! Och vad har jag gjort då ska jag skriva lite om.
 
Fredag: Först blev det go mat och sedan den klassiska efterrätten jordgubbar och grädde. Efter det drog jag på mig mina ballerina och for till Linda tilsammans med Ottilia, där tog vi oss en promenad till skolan för att återuppleva en hel massa bra minnen men även en stor hög dåliga, anyway. Sedan gick vi de tre km hem till mig där vi såg American Pie tills strömmen for och åskan kom. Så vi tände några ljus och bara mös, klockan tickade och helt plötsligt var den tiominuter över tolv, så tjejerna sov över.
 
Lördag och Söndag: chillade jag, solade, umgicks och bara hade det allmänt bra. PRECIS som man ska hare på sommaren, gött!
 
Måndag: Vaknade upp klockan halv elva, packade ned min bikinii, handuken och solbrillorna. Satte mig i bilen och riktinigen gick mot Wilmas stuga just vid havet. Tilsammans med mina fina vänner, Moa & Wilma hoppade vi i den trettio gradiga turkosa poolen. Vilket kändes mer än bra, där spenderade jag hela min dag och kväll, med en massa go mat, båtkörning, solning, poolbad, tårta, mobilbilder, kubb, glada tjejer och en massa skratt vilket gjorde dagen till den bästa sommardagen på länge.
 
Tisdag (ikväll): Vaknade tio, fixade mig lite och drog iväg på shopping i Luleå. Fick hem mig en väska, en orange tubtopp, ett rosa skal och en helt vanlig vit baströja. Dessutom var både tubtoppen och baströjan på REA, så fick bådatvå för endast åttionio kronor. Åt lunchbuffe på Waldorfs, åkte hem, landade utanför dörren fem minuter över åtta, böt om och drog till Ottilia tilsammans med Linda än en gång, vi drog till millas och köpte glass och sedan traskade vi hem i det halv kalla vädret, när vi nästan var hemma så såg vi att Josse och Agge satt i husvagnen så vi hoppade in där, spelade spel, lyssnade på musik och dog av skratt ända till klockan slog halv tolv då jag landade hemma igen.
 
Blev alltför mycket text nu, men kändes skönt och skriva av sig, ciao!
 
 
 

samsung galaxy s2

Min nya älskling! kääääär ♥
 
Beställde en NY mobil i tisdags, och den anlände hem till mig igår kväll. Liiiiike it a lot. 

Sommarjobbar

trött liten prinsessa.
 
Sommarlovet så här långt: En utlandsresa, tråkigt väder, innesittande och sommarjobb och ja, nog har det varit bra. Men det ska bli så jäkla bättre! de är nu sommaren ska börja, ååååh vad jag längtat.
 
 
 
 

RIGHT NOW, I WISH THAT YOU WERE HERE

Åh, vad mycket jag saknar dig.